Coronasnelstraat Scheveningen

Coronasnelstraat Scheveningen

Goedkoopste Coronasnelteststraat in Den Haag en omstreken

De goedkoopste coronasnelteststraat staat in Scheveningen bij Lindoduin. Een RIVM goedgekeurde test en een GGD erkende testlocatie. Waarom goedkoper dan de rest? Simpelweg nemen we minder marge. Bij de GGD kan je je gratis laten testen maar hier heb je geen wachttijden en uitslag binnen 15 minuten.

Bij ons kan een persoon/medewerker zich altijd binnen 24 uur laten testen. Binnen 15 minuten na de afname is de testuitslag bekend en weet je of de medewerker weer ingezet kan worden. Opnieuw testen bij de GGD is niet nodig want wij zijn een erkende testlocatie en geven positieve testen door voor bron– en contactonderzoek. Dus wil je snel weer aan het werk of langs je familie/vriend(in) laat je dan van tevoren testen bij ons.

Corona Antigenentest

• RIVM goedgekeurde sneltest
• GGD Erkende testlocatie - opnieuw testen is niet nodig, positieve testen worden gemeld
• Uitslag binnen 15 minuten, medewerkers ontvangen de uitslag per sms en email
• Neusswab afname
• Detecteert specifiek COVID-19 eiwit
• Detecteert acute besmetting
• Sensitiviteit: 96.52% Specificiteit: 99.68%

De antigenen test wordt uitgevoerd middels een neusswab afname, met een soort wattenstaafje wordt een slijmmonster uit de neus afgenomen. Deze test toont aan of er een specifiek corona-eiwit aanwezig is in het monster.

Kosten:

1 coronasneltest:                       € 68,00 ex.btw (21%) ofwel € 79,86 incl. btw
Strippenkaart voor 10 testen:     € 600,00 ex.btw (21%)
Strippenkaart voor 25 testen:     € 1400,00 ex.btw (21%)

Hoe werkt het?

1. Ga naar de website: www.testjesnelopcorona.nl
2. Ga naar afspraak maken
3. Kies voor locatie Scheveningen
4. Maak online een afspraak via onze kalender op het tijdstip dat het jou het beste schikt.
3. Kom langs
4. Doe de coronatest en ontvang binnen 15 minuten je uitslag

Waarom?

Steeds meer mensen moeten zich laten testen, vanwege corona gerelateerde klachten. Sommigen krijgen voorrang, waardoor anderen (nog) langer moeten wachten. De wachttijd loopt, afhankelijk van de testlocatie, op van enkele dagen tot zelfs een week! Daarnaast laat de uitslag van de GGD soms ook dagen op zich wachten. Voor jou, jouw gezin en jouw bedrijf betekent deze gang van zaken een tijdverspilling of productiviteitsverlies, want hoe de procedure ook verloopt, je verliest dagen voordat je de juiste beslissing kunt nemen.

Meer weten, neem contact met ons op.

Strategisch plan

strategisch plan

Vitaliteitsbeleid

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zowel werknemers als werkgevers baat hebben bij vitale medewerkers. Vitale werkende professionals presteren beduidend beter en organisaties die zich richten op vitaliteit genieten naast deze verbeterde prestaties ook aanzienlijk minder ziekteverzuim en personeelsverloop. Werken aan vitaler werken is daarom een integraal onderdeel van good business. Een succesvol vitaliteitsbeleid brengt uw personeelswelzijn naar een hoger plan. Het betekent dat je structurele, blijvende aandacht hebt voor de mentale gezondheid van je medewerkers. Vitaliteitsmanagement richt zich niet alleen op medewerkers die nu coaching nodig hebben en/of mentaal ziek zijn. Het gaat om medewerkers gezond maken, maar met klem ook om gezond houden. Is een goed vitaliteitsbeleid wat jouw organisatie nodig heeft? Maak een afspraak met 1 van onze adviseurs.
Vitaliteitsbeleid

Vrijblijvend advies of een afspraak maken?

logo's hier

Contact

HealthcheckPlus
Rederserf 11
2586 BK Den Haag

06 41856512