Coaching

Coaching

Binnen HealthcheckPlus hebben wij een coachingbureau tak die zich volledig richt op coaching. Zo helpen wij organisaties en werknemers verder met hun probleem/vraagstuk en sluit dit aan bij onze missie. 

Wij staan voor kwalitatief hoogwaardige coaching die leidt tot waardevolle inzichten en optimaal functioneren voor jou en je collega’s. Afhankelijk van de opdracht (hulpvraag van de organisatie) kunnen werkgevers en werknemers gecoacht worden. De volgende coach soorten zijn mogelijk bij individuele begeleiding of ondersteuning:

  • Executive Coaching voor leiders, directieleden en directieteams. 
  • Systemisch Coaching om inzicht te krijgen in patronen, familieopstellingen en organisatieopstellingen.
  • Coaching voor persoonlijke en teamsontwikkeling, waarin wij werken met Management Drives en het Enneagram
  • Oplossingsgerichte Coaching, als er sprake is van een dilemma of conflict
  • Vitaliteitscoaching, waarin iemand moet werken aan zijn fysieke gezondheid en motivatie
  • Life Coaching, om meer te halen uit het leven, jezelf beter te begrijpen en nog effectiever je doelen te behalen

Kunnen wij je helpen met een probleem of vraagstuk dan zoeken wij naar de juiste coaches en trainers. Neem contact met ons op via het contactformulier.

 Strategisch plan

strategisch plan

Vitaliteitsbeleid

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zowel werknemers als werkgevers baat hebben bij vitale medewerkers. Vitale werkende professionals presteren beduidend beter en organisaties die zich richten op vitaliteit genieten naast deze verbeterde prestaties ook aanzienlijk minder ziekteverzuim en personeelsverloop. Werken aan vitaler werken is daarom een integraal onderdeel van good business. Een succesvol vitaliteitsbeleid brengt uw personeelswelzijn naar een hoger plan. Het betekent dat je structurele, blijvende aandacht hebt voor de mentale gezondheid van je medewerkers. Vitaliteitsmanagement richt zich niet alleen op medewerkers die nu coaching nodig hebben en/of mentaal ziek zijn. Het gaat om medewerkers gezond maken, maar met klem ook om gezond houden. Is een goed vitaliteitsbeleid wat jouw organisatie nodig heeft? Maak een afspraak met 1 van onze adviseurs.
Vitaliteitsbeleid

Inspiratie

Op deze pagina vind je maandelijks de laatste nieuwtjes, vakpraat, interessante tips en praktische handvatten om jouw organisatie te vitaliseren.

Vrijblijvend advies of een afspraak maken?

logo's hier

Contact

HealthcheckPlus
Rederserf 11
2586 BK Den Haag

06 41856512