Coaching

Coaching

Wil je met je organisatie aan de slag met duurzame inzetbaarheid, vitaliteit en het terugdringen van het ziekteverzuim dan ben je als leidinggevende een coach voor de organisatie en de individuele werknemers.

Hoe zorg je ervoor dat jouw team het beste presteert? Hoe behaalt de individuele werknemer zijn persoonlijke successen? Hoe zorg je dat vitaliteit gewaarborgd wordt binnen het DNA van de organisatie?

Wij gaan met jouw als leidinggevende aan de slag hoe jij jouw organisatie en of team het beste kan coachen zodat het team optimaal presteert.

Enkele voorwaarden voor een succesvol team zijn o.a.:

- een duidelijke teamdoelstelling, haalbaar en uitdagend.
- een duidelijke strategie
- iedereen inzetten op zijn talent en dat laten groeien
- luisteren naar de behoeften van het individu en het team
- feedforward methode waarin er ook aangesproken wordt op individuele- en teamverantwoordelijkheden.

Wil jij je ontwikkelen als coach duurzaam inzetbaarheid of vitaliteit voor jouw organisatie en of team neem dan contact met ons op.

Strategisch plan

strategisch plan

Vitaliteitsbeleid

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zowel werknemers als werkgevers baat hebben bij vitale medewerkers. Vitale werkende professionals presteren beduidend beter en organisaties die zich richten op vitaliteit genieten naast deze verbeterde prestaties ook aanzienlijk minder ziekteverzuim en personeelsverloop. Werken aan vitaler werken is daarom een integraal onderdeel van good business. Een succesvol vitaliteitsbeleid brengt uw personeelswelzijn naar een hoger plan. Het betekent dat je structurele, blijvende aandacht hebt voor de mentale gezondheid van je medewerkers. Vitaliteitsmanagement richt zich niet alleen op medewerkers die nu coaching nodig hebben en/of mentaal ziek zijn. Het gaat om medewerkers gezond maken, maar met klem ook om gezond houden. Is een goed vitaliteitsbeleid wat jouw organisatie nodig heeft? Maak een afspraak met 1 van onze adviseurs.
Vitaliteitsbeleid

Inspiratie

Op deze pagina vind je maandelijks de laatste nieuwtjes, vakpraat, interessante tips en praktische handvatten om jouw organisatie te vitaliseren.

Vrijblijvend advies of een afspraak maken?

logo's hier

Contact

HealthcheckPlus
Rederserf 11
2586 BK Den Haag

06 41856512